Exclusief trouwen op een privé-strand

 

Vier je Grote Dag met familie en vrienden op een privé-strand met trouwprieel.

De mooiste dag van uw leven

Nergens is trouwen zo bijzonder en romantisch als bij Werelds Punt West. Deze prachtige beachclub is gelegen op een idyllisch privé-eilandje met een zilverwit strand, in een spectaculaire baai. Dit maakt Werelds Punt West dè plek voor een unieke en onvergetelijke huwelijksdag.

Met diner of bites van topchefs 

Op één locatie

Wij zijn een echte alles-in-één locatie; flexibel en compleet opgezet waardoor de meeste wensen tot de mogelijkheden behoren. Trouwen, receptie, lunchen, dineren, feesten en overnachten; het kan allemaal. Alle activiteiten vinden op en rond ons eiland plaats. Zo kun je met je gasten vanaf het moment dat ze arriveren tot het moment dat ze weer naar huis gaan ontspannen genieten van je huwelijksdag.

Werelds Punt West beschikt zowel binnen als buiten over verschillende multifunctionele ruimtes waarmee wij je huwelijksdag altijd op een perfect passende manier kunnen vormgeven. Het maakt niet uit of het om een grootschalig evenement met veel gasten gaat of om een wat intiemer feest.

En daarna heerlijk slapen

Overnachten

Natuurlijk wil je dat die mooiste dag van je leven zo lang mogelijk duurt. Maar aan alles komt een einde. Geniet na van je grote feest in één van de sfeervolle huisjes op Punt West. Zelfs op je  trouwschoenen maar een paar minuten lopen van de trouwlocatie.

Neem contact op

Contact

De Punt 1
Ouddorp

+31 187 745 020