Zakelijke evenementen

 

Boek een unieke en inspirerende locatie zodat jij en je gezelschap er echt even helemaal uit zijn.

 

Inspirerende locatie

Vergaderen | Bedrijfsfeest | Conferentie

Wij kunnen uitstekend je zakelijke wensen vervullen. Vergaderen of brainstormsesies in een mooie ruimte die van alle benodigdheden is voorzien. Geef bedrijfsfeesten, productpresentaties of persconferenties. Naar jouw smaak gecaterd door onze chefs. Bij Werelds kan het allemaal.

Met lunch, diner of bites van topchefs

Voor al uw grootschalige of kleinere meetings en bijeenkomsten

Het maakt niet uit of het om een grootschalig (tot 1100 personen), middelgroot of kleinschalig evenement gaat. Werelds Punt West is een unieke en inspirerende locatie zodat u en uw gezelschap er echt even helemaal uit zijn. Doorbreek de sleur van alledag zodat nieuwe innovatieve ideeën kunnen ontstaan.

Het is ook mogelijk om op het terrein bij Werelds Punt West te overnachten. Dit maakt de locatie uitermate geschikt voor meerdaagse activiteiten; zoals teambuildingevents, workshops of cursussen met grotere groepen. Verder is Werelds bij uitstek geschikt voor het maken van televisieopnames, het houden van thema-avonden en het hosten van liefdadigheidsevents, optredens en uitreikingen.

Beach- en Hotelresort

Overnachten

Na een intensieve of inspirerende dag is niets heerlijker dan een lekker zacht bed in te duiken. Door onze unieke locatie in een vakantiepark is overnachten op loopafstand mogelijk, ook met grotere groepen. Rust uit, doe nieuwe energie op en zie de volgende morgen de zon boven het water opkomen.  Zo kun je de hele wereld aan!

Neem contact op

Contact

De Punt 1
Ouddorp

+31 187 745 020