Over ons

 

Wij doen er elke dag alles aan om uw bezoek aan Werelds Punt West ontspannend, memorabel en vooral voor herhaling vatbaar te laten zijn!

 

Werelds Punt West

Welkom!

Wij zijn er helemaal klaar voor je te ontvangen!

 

De Punt 1
3253 ML Ouddorp
receptie@wereldspuntwest.nl
+31 187 745 020

 

Reserveren

Wil je zeker zijn van een tafel? Reserveer vast een plek. Voor groepen van 20 personen of meer verzoeken we je vriendelijk contact op te nemen met onze receptie.

Openingstijden

Tot begin november is Werelds Punt West gesloten. Wij gaan hard aan de slag om het beachrestaurant op de winter voor te bereiden en zien je graag daarna weer terug.

 

Keuken

Lunchkaart van 12.00 tot 16.00 uur
Dinerkaart van 17.00 tot 21.30 uur uur
Borrelkaart van 12.00 tot 22:00 uur

Tussen 16.00 en 17.00 hebben wij dagelijks een kleine keukenstop om ons voor te bereiden op het diner. Dan kunnen we namelijk nóg smaakvollere gerechten op uw tafel zetten!

 

Parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid op de centrale parkeerplaats van het Punt-West Hotel & Beachresort. Gasten kunnen bij slecht weer eventueel met de auto voor de ingang van ons restaurant worden afgezet.

 

Bootrecreanten

Bootrecreanten kunnen hun boot kosteloos in onze eigen marina voor het restaurant aanmeren.

 

Werelds Punt West

Onze visie

Passie, gastvrijheid en professionaliteit drijven ons bij alles wat we doen. Daarnaast hechten wij grote waarde aan toegankelijkheid en betaalbaarheid zodat we wij zoveel mogelijk mensen kunnen betrekken bij de unieke belevenis die Werelds Punt West is; hoe meer zielen hoe meer vreugd! Met ons brede assortiment bieden wij tegen betaalbare prijzen verwennerij van topkwaliteit.

Een heerlijke lunch, fingerfood bij de borrel of à la carte genieten van een diner, het is voor iedereen bereikbaar.

En daarna heerlijk slapen

Overnachten

Na een heerlijke dag in de natuur nog geen zin om naar huis te gaan? Liever zo een bed in kruipen en de zon boven het water zien opkomen? Ook dat is mogelijk!

Neem contact op

Contact

De Punt 1
Ouddorp

+31 187 745 020