Werken bij
Werelds Punt West

 

Wil jij werken aan het mooiste strand van de omgeving? Elke dag met een grote glimlach naar je werk gaan en genieten van mooie dagen terwijl je geld verdient? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Ons team

Bij Werelds Punt West werkt een grote groep enthousiaste mensen. Elke dag streven we ernaar onze gasten een unieke ervaring te geven.

Stuur ons een mail. Vertel ons waarom jij de geknipt bent voor de functie en wat voor werkervaring je al hebt. We plannen dan zo snel mogelijk een afspraak met je om verder kennis te maken.

Kom jij ons team versterken?

Vacatures

We zijn op zoek naar enthousiaste collega’s! Kom jij ons team versterken?

BARTOPPERS

De bar is jouw domein! Jij bent opzoek naar een baan waarin je jouw supersnelle barkwaliteiten kan laten zien maar ook waarin jouw creativiteit gewaardeerd wordt. Je staat garant voor de perfecte bereiding van warme dranken, bier, wijn, frisdranken, Gin Tonic, cocktails en special drinks. Je weet als geen ander hoe je samen met je collega’s de bar moet voorbereiden, coördineren, schoonmaken en afsluiten volgens de gestelde normen. De totale bar valt onder jouw verantwoordelijkheid, je houdt de voorraad dranken bij en vult deze aan waar nodig en je begeleid en stuurt de barbacks. Gastvrijheid staat bij jou hoog in het vaandel en je draagt jouw steentje bij in het ontwikkelen en bewaken van de kwaliteit. 

HELDEN VAN DE SPOELKEUKEN

Wij zijn op zoek naar zowel een fulltime als parttime (minimaal 24 uur per week) medewerker spoelkeuken. Je verricht diverse werkzaamheden waaronder de afwas, het schoonhouden van de spoelkeuken en het opruimen van het serviesgoed. Het is een zeer verantwoordelijke taak en je bent een cruciale schakel in het bedrijf.

SMAAKMAKERS

Wij zijn op zoek naar zowel een fulltime als parttime zelfwerkende koks. Vanuit de ruime open keuken bereid jij met passie alle gerechten van onze afwisselende menukaart. Met een grote afwisseling van lunch gerechten, borrelhappen tot diner. Samen met het keukenteam geven jullie alle gasten een onvergetelijke ervaring. Naast het koken in de keuken sta jij ook achter de BBQ op het terras bereid je live gerechten tijdens grote evenementen. Als vakman/vrouw heb je oog voor detail en kwaliteit. Daarnaast begeleid/coach je stagiairs en ander keukenpersoneel en ben je vanuit je passie altijd opzoek naar verbetering en het hoogst haalbare. Wij vragen een afgeronde SVH-Koksopleiding, productkennis, ervaring als zelfstandige kok en HACCP is een pré.

SFEERMAKERS

Ben jij die gastvrouw of gastheer die het onze gasten 100% naar hun zin maakt? Als gastheer of gastvrouw zorg je ervoor dat bestellingen opgenomen worden, het terras of de tafels netjes blijven en ben je het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Je hebt relevante werkervaring in de horeca en kijkt ernaar uit om samen met je collega’s ervoor te zorgen dat de dagen aan het Strand vlekkeloos verlopen. Je schrikt niet van een lange werkdag en werkt liever vier lange dagen dan vijf kortere

RUNNERS

Jij bindt je schoenen onder en kan een hele dag knallen! Als food- of drankrunner zorg je ervoor dat alle dranken en gerechten bij onze gasten terechtkomen. Je neemt ondertussen ook van alles mee en zorgt ervoor dat het goed gesorteerd wordt bij de bar of bij de keuken. 

INTERIEURVERZORGER

Wij zijn opzoek naar een parttime (20-24 uur) interieurverzorger. In deze uitdagende functie ben je een onmisbare schakel in ons bedrijf. Jij zorgt ervoor dat onze gasten zich thuis voelen in een nette en schone beachclub. Je zorgt ervoor dat alle ruimtes schoon en netjes zijn. Je hebt oog voor detail en je bent gastvrij. Je bent een stabiele kracht die goed zelfstandig kan werken.

Kom jij ons team versterken?

Stuur ons een mail. Vertel ons welke functie je wilt, waarom jij geknipt bent voor de functie en wat voor werkervaring je al hebt. We plannen dan zo snel mogelijk een afspraak met je om verder kennis te maken.